Onze missie is dat wij een fundamentele bijdrage leveren aan de gezondheid en leefstijl van iedereen. Dus ook die van u!

Wist u dat wanneer uw lichaam fysiek gezien optimaal functioneert, dit een directe doorwerking heeft naar andere gebieden in uw leven? Daarom focussen wij van Concept Vitaal op de vitaliteit van het lichaam. Het zelf herstellend vermogen van het lichaam is ongekend goed, daar gaan wij gebruik van maken.

Hoe werken wij? In ons hoofdprogramma wordt in 3 fasen het lichaam gemotiveerd om overtollig afval op te ruimen en te zorgen dat uw depotvetten die uw lichaam in de loop der tijd heeft opgeslagen afneemt. Hierdoor krijgt u een zichtbaar gezondere huid, afname van cellulitis, meer vitaliteit en betere spieropbouw. Het programma wordt afgesloten door te kijken naar betere eetgewoonten en hoe maakt u daarin goede keuzes.

Het team bestaat uit gedreven en getrainde mensen. Ons doel is om  de kwaliteit van leven toe te laten nemen door diverse programma’s en adviezen samen te doorlopen met uiteindelijk een blijvend resultaat en behoud. Dit betekent begeleiding op maat voor ieder individu.

Heeft u een bedrijf en ons verhaalt spreekt u aan om in uw bedrijf te implementeren? Dat kan! Wij kunnen u helpen om als ondernemer weer daadkrachtig te functioneren. Wat krijgt u ervoor terug wanneer u een vitaal en sterk lichaam heeft: stressbestendigheid, creativiteit, goed slapen, ‘smart-work’ in plaats van ‘hard-work’, lager ziekteverzuim, energie en hogere prestaties.